szerda, április 27, 2005

Szenzációs Győzelem Solymár ellen!

A mérközés kezdete előtt még semilyen jel nem utalt arra , hogy a hétvégén megszerezzük a tavaszi idény első és legnagyobb győzelmét ( amit ezen a hétvégén is folytatni kell).
Hiszen akadtak hiányzók -a teljesség igénye nélkül- Levi a csapatkapitány, Dodó , Bendi ,de nem csak hiányzók hanem hiányolt is akadt. Tolonics aki sportorvosi elkészítésének elmulasztása miat nem léphett pályára.
A mérőkésen Levi távol maradása miatt idéglenesen BMW lett az új csk. Az első félidőben a következő összeállításban léptünk pályára: Kondor- Bálint, Faragó,BMW, Paci-Sándor A., Lóri, Béla, Dani-Raul, Peti. Már ekkor is állandó nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket, de a támadásaink sora gól nélkül fejeződött be.
A második félidőre a solymári csapat erejét felemésztette a folyamatos védekezés így kezdtek kinyílni és ehhez hozzá járult még afríssen beállt Tomi és "Bruti".A rohamok sora végre góllal fejeződött be -közben ellen félünk szerzett 1 gólt de acsapat lendületét nem törte meg- előbb peti majd Lóri talált az ellenfél hálójába.
Így a végeredmény 2-1 Leányfalu javára!!!!!!!
Csáo-Csáo BMW77!!!!!!!!!