kedd, május 31, 2005

Lendületes hétvége

A hétvégi rangadó felemásra sikeredett. Ennek oka az hogy az eredeti kiírás szerint a Solymár elleni mérkőzést Szombat reggel10 órakor kellett volna lejátszaniezzel szemben mi vasárnap 11 órakor játszottunk.
Nézzük a mérkőzést. A meccset mi kezdtünk sokkal jobban mint a vendég együttes. Voltak jó és gyors letámadások ennek eredménye képpen született az első gól amit raul rúgott így 1-0 a Leányfalunak. Ezután sajnos leült a játék, nem tartottuk olyan határozottan a kezünkben. Ezért kis híján drága árat fizettünk , mint már olysokszor így most a jó szerencse és egy jó kapus velünk volt nevezetesen Bruti. Még ebben a félidőben szereztünk még egy találatotígy változott az eredmény 2-0 -ra a Leányfalu javára. Hasonloan mint az elsőt ezt is Raul rúgta.
A második félidőt is úgy kezdtük mint az elsőt ezért a meccs egészet nézve mi irányitottunk. Sok sikertelen kisérletezés után megszületett a harmadik és egyben utolsó gól amit ki más mint Raul rúgotttehát az eredmény 3-0 a Leányfalunak Solymár ellenében.
Csáo-Csáo BMW77!!