szerda, március 26, 2008

Lényeg a három pont. Dunabogdány - Tahtótfalu 1-2 (0-1)


Az elmúlt héten idegenben léptünk pályára Dunabogdány ifjai ellen. A találkozó előtt már tudtuk, hogyan álltak helyt riválisaink aktuális mérkőzéseiken, tudtuk hogy az üldözők már leszakadtak, de elől az élboly változatlanul szoros, vagyis nem lehet botlani. Egyedül a győzelem az ami elfogadható eredmény.
Ennek tudatában kezdtük el a találkozót, az első perctől magunkhoz ragadtuk a játék irányítását, tehettük hiszen ellenfelünk sok fiatal játékossal volt tele tűzdelve. Ám amiről azt hittük az előnyünk lesz, majdnem az lett a vesztünk. Ebben az esetben ez annyit jelent, hogy hiába a sok helyzet, ha abból egyet sem sikerül gólra váltani. Merem állítani, hogy ha valamely sport tv felvételt készít a találkozóról, akkor nem egy és nem is két akciónk érdemelt volna komolyabb elemzést, mert annyira ki volt dolgozva. De minden alkalommal valami miatt hiányzott a gól és így majdnem gól nélküli döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe. Szerencsére nem így lett. Ismét, csak egy tetszetős szélsőjátékot követően Rubo egy csoda mozdulattal pofozta a labdát a kapuba (0-1). Ennek eredményeképpen már nyugodtan mehettünk a félidei pihenőre.
A szünetben történt egy kényszerű csere Dani helyett Spigi folyatta a játékot.
A második félidőben ott folyattuk ahol abbahagytuk. Állandó offenziva a hazai kapu előtt, gól viszont egy se. Ment ez egészen addig míg nem a hazai csapat egy előre ívelt labdát be nem segített a saját kapujába (0-2). Ekkor már biztosnak tűnt, hogy meglesz a következő győzelem, ami még szebb lett volna, ha a végén nem kapunk még egy gólt (1-2).
Összességét tekintve amíg Mogyoród ellen szépen addig Dunabogdány ellen eredményesen játszottunk.
BMW


A csapat.
Melegit a csapat és...
... Kugi.

Igazoltatás itt és...
...ott is.
A hétvége bírái.
Tótfalu!!!
Kapitányi választás.


Határozott belépő Attilától.
Raul keresi a tásakat.
Aba indul előre.
Kemény fel passz, lágy lekészítés.

Kugi nyugtatja a társakat és a labdát.



Bence futja le a védőit. Próbáltak győrni no de, ilyen testi főlénnyel szemben nincs sok esély.
Na most már ideje volna berúgni.
Raul beívelése.
Ott a gól.(0-1)


Norbi hülyiti a népet.
Danit...
... és Rubot is megtalálták.
Ehhez se sok kellett volna
A lécről főlé.


Feri elküldte a srácot gyufáért.
Valahol ott van fenn a labda
Még a közönséget is játékba hoztuk
Kugi a kapott gól után.
Győztünk!