hétfő, május 22, 2006

Sikeresen összejött a csapat!

Sikeresen összejött a csapat!

A hétvégén – mint kiderült – Kartal ellen játszottunk. A meccsen egy játékos kivételével szinte csak ifisták alkották a csapatot. A kezdő tizenegy következőképpen állt fel: Lóri – Bálint, Tolonics, Faragó, Paci- Atek, Raul, Levi, Dani – Roland, Maróti.
Cserék: Béla, Norbi, Zsolt
A meccs az első perctől kezdve jól alakult. A csapattagjai szinte minden poszton tökéletesen teljesítettek. A védelemben voltak kisebb megingások, ebből akadtak is gondjaink, de szerencsére Lóri mindig a helyén volt és hárított. A meccs legelejétől fogva jobbnál-jobb helyzeteket alakítottunk ki. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Maróti Peti a huszadik perc környékén megszerezte csapatunknak a vezetést (0-1).
A harc a pontokért tovább folytatódott. Az ellenfél játékosai óriási vehemenciával, s olykor a szabályokat felrúgva küzdöttek ellenünk. Mindenfajta védekezésük ellenére, még a félidő vége előtt Raul növelte előnyünket (0-2).
Következett a szünet, ez alatt csere nem történt a csapatban. A félidőben az ellenfél azzal biztatta magát, hogy az előző (őszi) meccsen is ugyanilyen nyert helyzetből veszítettünk. Ez alakommal viszont nem így történt.
A második félidőt ugyanolyan heves támadásokkal folytattuk, mint ahogy az elsőt abbahagytuk. A 65-dik perc tájékán Raul megszerezte önmaga második, csapatunk harmadik gólját ezzel 0-3-ra módosította az állást. Ekkor már mindenki tisztában volt vele, hogy most nem fog megismétlődni az őszi balszerencsés eredményfordítás. Eddigi sikereinken felbuzdulva tovább támadtunk és csakhamar sikerült Roland révén az állást 0-4-re kerekíteni.
Ezután taktikai cserék következtek. Előbb Faragó helyére Norbi, majd Tolonics és Balázs Dani posztjára Zsolt és Béla állt be.
Sajnos azonban most is, mint korábban már oly sokszor abba a hibába estünk, hogy túl hamar éreztük meg a győzelem édes ízét. azonban ellenfelünk-nek ismét sikerült ezt megkeserítenie.
Már negyed óra sem volt hátra, amikor Kartal válogatottja feltámadt és elkezdte ontani a gólokat. Mire észbe kaptunk az állás már 2-4 volt. A 87. perc tájékán egy szabadrúgást követően, még egy találatot ért el a hazai együttes, ám a bíró ezt les miatt érvény-telenítette.
Az utolsó 3 percet már kibírtuk kapott gól nélkül és így sikerült elhozni a 3 pontot.


Kartal - Dunakanyar
2-4