kedd, április 01, 2008

Újabb fontos győzelem Verőce - Tahitótfalu 4-5 (2-1)

E hétvégi ellenfelünk az eddig mumusnak számító verőcei ifi csapat volt. A cél természetesen ez alkalommal is csak a 3 pont megszerzése volt, ez ugyan is elengedhetetlen, ha továbbra is versenyben akarunk maradni a bajnoki címért folyó küzdelemben. Mint minden eddigi mérkőzésen most is kaptunk 2 játékost a felnőtt együttes fiataljaiból, ám most nem Attila és Feri játszottak nálunk, hanem Zsolti és András.
A sok sérült távollétében még mindig nem állhatunk fel a legideálisabb csapattal. A kezdő tizenegy tehát így nézett ki: Kugi – Raffai, Norbi, András, BMW – Lóri, Robi, Aba, Zsolti – Raul, Rubó, csere: Aladics.
A meccs már rögtön az első néhány percben érdekes fordulatot vett, hiszen a hazai csapat ekkor vezetést szerzett igen csak szerencsés körülmények között. Mert a labda éppen hogy csak elsiklott Kugi ujjhegyén (1-0). Mi nem adtuk fel, nem egy olyan csapat, amelyik egy korai bekapott gól után már megy is az ötözőbe és csomagol. Nem, mi az a fajta csapat vagyunk, amelyik folytatja a támadást még nagyobb lendülettel. Ennek hamar meg is lett az eredménye, parádés passzok után Zsoltihoz került a labda, aki higgadtan gurította el a kapus mellett (1-1).Már közeledett a félidő végét jelző sípszó, amikor ellenfelünk ismét magához ragadta a vezetést - megjegyzem igen csak les gyanús helyzetben – (2-1).
A szünet után mintha egy teljesen más csapat jött volna ki a vendégöltözőből, mert végre a támadásaink nemcsak mutatósak, de végre eredményesek is voltak. Előbb Robi egyenlített egy okos megoldással (2-2). Majd hamarjában a vezetést is megszereztük Raul varázslatos mozdulata után esett góljával (2-3). Evés közben jön meg az ember étvágya, nos a miénk is egyre jobban nőtt. Meg se álltunk míg egy újabb gólt be nem lőttünk a hazai gárda kapujába. A felelős ezúttal is Raul volt aki könnyedén rakta a játékszert a helyére (2-4). Hosszú percek voltak még hátra találkozóból, mikor Aba úgy döntött egy maga indul neki a verőcei védelemnek. Csel sorozata végén egy jól helyezett lövéssel tette még magabiztosabbá vezetésünket (2-5). Ám Abaházi a lövést követően összeroskadt a földön, na nem örömében, hanem mert olyan erővel rúgták meg a lábát. A hátra lévő 3 percre Aladics állt be a helyére. Ezalatt a pár perc alatt drámai módon zuhant a védekezésünk, így nem is csoda, hogy két újabb kapott góllal módosult az eredmény (4-5), mely a lefújásig már nem változott.
Tehát a végeredmény Verőce – Tahitótfalu: 4-5.

BMW
A hétvégi játék vezető.
Igazoltatás és közben nyújtás.
Bevonulunk.
Tótfalu!
Sporttársi kézfogó.
Bírói köszöntő.
András felszabadít.
Robi-féle keresztlabda.
Az a bizonyos gól.
Majd a középkezdés.

Lóri dob be.
Na ebből nem lett gól.
Raul kapja a labdát.
Aba először a földön.
Gól!!!


Na ebből sem lett semmi.
Tanácstalanság.
Kugi irányit.
Aba szerel.
Itt már 2-1.



Norbi nem lőtt gólt.
Mi történhetett?
Norbi forgatja az oldalt.
Aba is ugyan ezt teszi.
Lövés előtt.




Kicsiben oldottuk meg.
Zsolti-féle gyors vonat.
Raul és a labda.
Robi a földön.
Újabb gól.





Határozott a partjelző, ez bizony les.
Még egy gól.
Határozott belépő.
Hazai gól.
Kugi keresi a társakat labdával.






Megelőző szerelés.
Legurított labda.
Aba győztes gólja.
Majd a sérűlés.
Norbi és BMW segítő keze.

Raul és a kötény keresés.
3-5.
Szabadrúgás után.
Kirúgás.
András belépője és eredménye.

Lappal járt.

Majd a csattanó 4-5.


Győztünk.