hétfő, május 22, 2006

A hihetetlen csapat!

A múlt hétvégén Pilisszentiván ellen idegenben léptünk pályára. A csapat folytatni akarta a korábbi sikersorozatot, amit elkezdett, és ellenfelünkkel szemben is törleszteni akartunk. Még biztosan emlékeztek az őszi 2-1 –es hazai vereségre. Úgy tűnt, most minden összejött. Bár még mindig a létszámmal voltak a legnagyobb problémáink, cserénk is csak egy volt.
A kezdőcsapat a következőképpen vonult ki a mérkőzésre: Lóri -BMW, Faragó, Levi, Paci- Norbi, Raul, Béla, Dani- Roland, Maróti Csere: Janó
A kezdősípszó elhangzása után hatalmas elszántsággal estek egymásnak a csapatok. Mindkét csapat sorra alakított ki helyzeteket. Ám gólt csak a hazai együttesnek sikerült elérnie. Előbb egy majd kettő és csakhamar három nulla villogott az eredményjelzőn. A félidő hátra lévő részében a védekezésre koncentráltunk. Ennek meg is volt az eredménye, nem kaptunk több gólt.
Következett a szünet. Egyetlen cserénket ekkor használtuk ki. Janó Paci helyére állt be.
A második játék részben nagyot fordult a csapattal a világ. Úgy tűnt mintha nem is mi játszottunk volna az első félidőben. A csapat egy emberként küzdött, még a hátvédeink is támadtak. Az eredmény hamar meglátszott. Maróti Petit egy szóló végén csak szabálytalanul tudták megállítani, a 16-oson belül. A bíró rögtön bűntetőt ítélt, amit a sértett maga hajtott végre. Sajnos Peti rúgása után a labda a felsőlécet érintve hagyta el a játékteret.. Maradt a 3-0. Roland viszont nem hibázott a döntő pillanatban kétszer is jó helyre, a kapuba rúgta a labdát. Egy alkalommal azonban, a bíró les miatt érvénytelenítette a találatát. Rövid időn belül nagyot változott az eredmény, 3-2. Az utolsó pillanatban is meg volt a lehetőség, a gólszerzésre. Azonban nem sikerült elérni a döntetlent, jelentő találatot, maradt a végeredmény:

Pilissszentiván - Dunakanyar
3-2
BMW