kedd, május 30, 2006

Új hullám

Múlt hét szombaton idegenben léptünk pályára Solymár ellen. Akik figyelemmel követték a csapat tavalyi szereplését, azok tudják az egyik legnagyobb ellenfelünkkel szemben játszottunk. Erre melegített a csapat már pénteken is amikor Dunabogdánynak rúgott 9 gólt. A Solymárra utazó keretben voltak hiányzók, Faragó és Maróti Peti, ám még így nélkülük sem volt gyenge a csapat. Mint ahogy ezt a későbbi eredmény is mutatta. A csapat igazán kitett magáért. Mindenki megmutatta, mit is tud valójában.
Akkor lássuk a kezdőcsapatot: Riki – BMW, Bálint, Csabi, Paci – Tolonics, Levi, Béla, Dani – Atek, Moli
Cserék: Zsolt, Sandris
A mérkőzés alig néhány perce kezdődött, amikor a játékvezető a sípjába fújt és a 11-es pontra mutatott. Oka: Tolonicsot lerántották a 16-oson belül. A megítélt bűntetőt Levente értékesítette (0-1). Ám örömünk még korainak bizonyult, hiszen ellenfelünk hamar talált egy gólt (1-1). Nem sokáig maradt ez a rész eredmény. Öt perccel később, Béla szemfüles emelése révén már vezettünk (1-2). Alig, hogy a bíró rögzítette egy gólos vezetésünket, újra a zsebéhez nyúlt, hogy újabb találatot jegyezzen be notszébe. A gólszerző ismét Béla, ezúttal a 16-oson belülről lőtte (1-3). A félidő végéig még egy találatot értünk el, így 1-4-es rész eredménnyel vonultunk pihenőre.
Következett a szünet, ami alatt nem történt csere. Illetve mégis, Tolonics lecserélte az addigra használhatatlan cipőjét egy újra.
Megkezdődött a második játékrész. Amit ott folytattunk, ahol az előzőt abbahagytuk. Bár az első néhány percben főleg a hazai csapat játéka dominált. Ekkor ugyanis tíz emberrel játszottunk, Tolo cipő visszaváltása okán. Ám, még mielőtt a solymáriak nagyon beleélték volna magukat a mezőnyfölényükbe, Levi rúgott egy gólt (1-5). Újabb támadás, újabb gól ezúttal is Béla (1-6). Majd egy mutatós támadás végén Atek szerzett még egy találatot, ezzel már 1-7 és még mindig van 10 perc. A hátralévő időben cseréltünk. A reklamálásért sárgalappal büntetett Levi helyére Sandris állt be, a végig remeklő Béla posztján Zsolt folytatta a játékot. A cseréket követően újfent gólt szerzett a csapat, aki lőtte a frissen beállt Sandris (1-8). Az eredmény a hátra lévő percekben nem változott, - ugyan lehetőség volt rá – így maradt az 1-8-as Dunakanyar győzelem.
Solymár – Dunakanyar
1-8

BMW