csütörtök, május 25, 2006

Összeomlás

A múlt hétvégén Göd ellen, hazai pályán játszottunk. A minket még mindig fűtött a bizonyítási vágy, az ikladon ellenszenvedett vereség miatt. Csapatunkat ezúttal is kisegítette a fiatalság. Ennek köszönhetően cserelehetőségünk is akadt bőven. Akkor lássuk milyen összeállításban vonultunk ki a pályára.
A kezdő: Kondor – BMW, Csücsök, Kőbányai Levi, Janó – Kerekes Levi, Golyó, Monyok, Dani – Raul, Roland -.
Cserék: Faragó, Lóri, Norbi, Tolonics
A mérkőzést indító sípszó után óriási erővel feszült egymásnak a két együttes. No, de tudjuk nagy erőlködésnek, nyögés a vége. Így is volt. A vendég gárda, les gyanús helyzetben megszerezte vezető találatát (0-1). Ezután mi sorra teremtettünk lehetőségeket a gólszerzésre, de kapuba találni egyikből sem sikerült. Ellenfelünknek azonban minden összejött. Hiszen, még egy távoli próbálkozásukból is gól született (0-2). Közeledtünk a félidővégéhez. Már alig egy perc volt hátra, amikor egy hazagurításnál a kapusunk felszabadítás helyett, a középen érkező csatárhoz passzolt. Aki az elugró kapus helyére gurította a labdát.
Következett a szünet, legfontosabb eseménye a kapus csere. Kondor helyére Lóri állt be.
A játékképe mit sem változott. Mi kitartóan támadtunk. –Óriási helyzetek, amiket már mindenki gólnak látott, aztán mégse. Egyik ilyen támadásnál például Roland vezette egy az egyben a kapusra a labdát. A játékvezetőn és asszisztensén kívül azonban mindenki lest kiáltott, támadónk így a kapusba rúgta a játékszert. – Az vendég csapat rúgta a gólokat, mert sajnos ami nálunk kimaradt azt ők berúgták. Az eredmény előbb 0-4, 0-5 majd pedig kialakult 0-6-os végeredmény.
Dunakanyar- Göd
0-6
BMW