szombat, május 27, 2006

Tisztelt Szülök!

Tájékoztatjuk önöket a
Dunakanyar-Leányfalu Sportegyesület
2006 évi
Pünkösdi „Salzburg”-i futballtorna tudnivalóiról:

Gyülekező: 2006. június 2. (Péntek) reggel 5 óra
Leányfalu, MOL benzinkút
Indulás: reggel 6 óra

Hazaérkezés: 2006. június 5.(Hétfő) kb. 19 óra
Leányfalu, MOL benzinkút

Szükséges: ÚTLEVÉL, SPORTFELSZERELÉS!

Gumimatrac, hálózsák, takaró, tisztasági csomag (fogkefe, fogkrém, szappan, törölköző, WC papír, zsebkendő, stb.). Szükség szerint egyéni egészségügyi felszerelés (úti gyógyszerek, allergiaellenes szerek, esetleg kisebb sportsérülések kezelésére alkalmas egyén szerek, krémek, tapasz, stb.). Alsó/felső váltóruha, esőköpeny stb.

Az utazáskor és a torna idején valamennyi játékosnak az egyesületi melegítőben kötelező megjelenni!

Az utazás megfelelő színvonalú távolsági autóbuszokkal történik! Úti és balesetbiztosítást valamennyi résztvevő egyénileg köt! A BIZTOSITÁS MINDENKINEK KÖTELEZŐ!
Az úti csomagokat két részletre kérjük megosztani: a kisebbikbe a napi szükségletű cikkeket (iratok, élelmiszer, fotocikkek, költőpénz stb.), míg a nagyobbikba a többi eszközt pakolják be. Ez utóbbi- mivel az autóbusz aljában lesz elhelyezve – célszerű, ha tégla alakú (bőrönd), vagy gyűrhető sporttáska! / Mindkettőben legyen tartalék, vízhatlan cím is!/
Az indulás napjára útravalót (étel, ital) mindenki bőségesen hozzon magával, mivel az élelmiszer odakint nagyon drága. Tapasztalatunk szerint a reggeli és a vacsora bőséges; a mérkőzések szünetében a pályán van lehetőség ebédelni, amely 5-6 euró költséget jelent!

Hasznos lehet: kis pénztárca, nyakba akasztható pénztárca!

Az „úti-érzékenységben” szenvedőknek számára javasoljuk: az elindulás napján még otthon reggelizzenek és a szükséges gyógyszert már akkor vegyék be!

További információkért keressék Batári Csabát: 06-30-22-11-483

(Tartalék elérhetőség a torna idején: Szijj László: 06-20-99-99-215 vagy 06-30-45-93-306)