péntek, május 02, 2008

Sajnálatos első Isaszeg -Tahitótfalu 2-1 (1-0)

Sajnálatos első

Múlt hétvégén idegenben csapatunk össze az isaszegi fiatalokkal. Már a helyszín megtalálása is kisebb nehézségekbe ütközött, többször is más irányba kalauzoltak a helyi lakosok. Végül is, csak megtaláltuk a helyszínt. A pálya csendesen megbújt a fák között távol a falu zajától.
A mérkőzés ugyanolyan lendületesen kezdődött, akárcsak a fóti mérkőzés, azzal a lényeges különbséggel, hogy most nem sikerült az ellenfélre erőltetni az akaratunkat. Sokszor nem is találtuk rajta a fogást, ha meg igen akkor a középpályán felejtettünk elvédekezni. Ennek az lett az eredménye, hogy ugyan helyzeteket kialakítottunk, de azokat gólra már nem sikerült váltani. Nem úgy az ellenfélnek, aki egy ajándékba kapott labdát vágott a kapu jobb felső sarkába (1-0), nem sokkal az első játékrész vége előtt. Ez minket eléggé meglepett, nem volt mit tenni, folytatni kellett a rohamozást, ám ez a szünetig eredménytelen volt.
A pihenő után, ha a pályán nem is a lelátón mindenképpen forrtak az indulatok. A pálya közben átalakult casinová, mert a bíró úgy osztogatta a lapokat, mint egy szabadnapos klupié. Hiszen tőlünk egy míg a hazai csapattól két embert is kiállított a lefújásig A második játékrész derekán egy részünkre megítélt büntető után sem változott az eredményjelzőn lévő kiírás. Raul hagyta ki. Ezután már valóban csak mi támadtunk. Egy hirtelen előre vágott labdát levéve Lóri célzott majd talált a kapu, olyan jó 20-25 méterről. Úgy tűnt a döntetlen még meg lehet, vagy akár még a győzelem is. De ekkor már nagyon közeljártunk a végéhez és egy buta szabálytalanság után megítélt szabadrúgás mindent meg változtatott (2-1). A lefújásig még mi támadtunk ám ezek egyikéből sem sikerült egyenlíteni.
Tehát a végeredmény Isaszeg – Tahitótfalu 2-1.
BMW
Készülődés
A bírák.
Tótfalu
Kapitányi választás
Elkezdtük.
Minden labdáért meg kellett harcolni.
Bence tört befelé.

Aba kapja a passzt.
Raul firkál.
ZS a földön.
Ketten egy ellen.
Norbi keresi a többieket.
Az ominozus gól után.


Norbi is kapott.
Azért minket sem kellet félteni.
Nagydobás.
Amiből közelebb kerültünk a kapuhoz.
Kinek adjam?



Az a 11-es.
Egy lap a sok közül.
Na ez bezzeg kivédte Riki.
Sőt még ezt is.

Aba ívelt.



Lóri bombája a kapuban robbant.
Rubó védekezik.
Fair play díjas megmozdulás.
Ebből lett a szabadrúgás.
Na tehát így volt.