kedd, május 13, 2008

Újra helyes úton, Kerepes - tahitótfalu 1-1 (1-1)

Újra helyes úton

A múlt hétvégén Kerepes ellen mindenképpen pontot vagy pontokat kellett szereznünk. A feladat nem tűnt könnyűnek, mert mindezt idegenben kellett véghez vinni. Az oda út nem a már megszokott váci révvel történt. Hanem ezúttal pesten keresztül, így mindenkinek lehetősége nyílt egy kicsit jobban megismerni fővárosunkat kisebb kerülök által. Azért, így is sikerült mindenkinek időben megérkeznie, még a kezdés előtt.
Miután sebesen átöltöztünk és megkaptuk a taktikai utasításokat, mentünk melegíteni. A találkozó első percétől kezdve végre régi önmagunkra emlékeztető játékot produkáltunk nem úgy mint egy meg két hete. Most valóban járattuk a labdát, forgattuk az oldalakat aminek hamar meg is lett az eredménye. Sorra alakítottuk ki a helyzeteinket, a szélről beívelt labdákból kerültünk a kapu elé. Majd egy Robi által beemelt labdából Dani került helyzetbe, amiből meg szerezte a vezetőgólunkat (0-1). Ám sokáig nem örülhettünk a gólnak, mert sajnos egy kerepesi begurítás után, Janó szerencsétlenül ért a labdába. A játékszer a mi kapunkban kötött ki (1-1). A félidei sípszóig semmi nem változott.
A szünetben nem cseréltünk, lehetőségünk volt rá hiszen most nem 12 hanem 15 utaztunk, mindezt úgy hogy Abaházi betegsége miatt nem jöhetett velünk. Neki innen kívánunk jobbulást.
A második rész onnan folytattuk ahol az elsőt abba hagytuk. Helyzeteket a alakítottunk ki ugyan csak azokat nem sikerült értékesíteni. A hogy közeledett a vége úgy fogyott az erőnk, ám ezen még cserékkel sikerült egy picit változtatni. Bár már látszott, hogy fizikálisan a csapat jó része elfáradt, a kapuban Riki még mindig friss volt. Nem egyszer ő mentett meg minket attól, hogy a döntetlen az döntetlen is maradjon.
Az eredménnyel kapcsolatosan Norbi mondta a nagy igazságot: „Ez, így most senkinek sem jó, kivéve Aszódot.”.
A végeredmény Kerepes Tahitótfalu 1-1 (1-1)
BMW
Melegítés itt is...
...ott is.
Igazoltatás.
Van amit nem lehet kihagyni.
A hétvége bírái.
Tótfalu!

Támadás az első percekben.
Egy remekbe szabadott beívelés.
Raul firkál.
Szoros emberfogás.
Robi a földön, jár a szabadrúgás.
Rubo indul, Raul indit.


Bence tőr befelé.
Rubo labdájára lecsapott a szemfüles védő.
Rault két ember sem tudta megállítani.
Bencére négyen figyeltek.
Janó, jókor jó helyen.

Talán áthámozta magát.
Zs megelöző szerelése.
Bumm a fejbe.
Hátul stabilan.
Egy ember elfektetve, fel támadunk.




Robi repül magasan.
Dani a gól után.
Riki védése, egy a sok közül.
Nagy total.
Hárman párban.

Egy újabb védés.
Túl erő.
Kicsit beszorítva.
Csak lesz valami, vagy nem.?
Felpassz.

Nyolc védő a három támadóra.
Hasonló mint fentebb, csak a helyzet fordított.
Kettő az egyen.
Kiszorítva.